1. slaapkamer
  2. Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda

Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda

5/5

Met een romper houd je de luier op zijn plaats wat ervoor zorgt dat er minder kans op lekkage is. Een boxpakje zorgt ervoor dat je baby warm blijft. Twee handige kledingstukken die grote hulp bieden tijdens de opvoeding van je kindje. Op deze pagina vind je meer informatie over Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om precies te weten wat dit product inhoudt.

Specificaties Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda

Kleur

Beige

Mouwlengte

Korte mouw

Wasvoorschrift

Machinewas

Doelgroep

Baby

Maat kinderen

S

Materiaal

Katoen

Omschrijving van Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda

De Bambibello Romper is niet zomaar een romper, het is een meegroeiromper die je kindje van 0 tot 4 maanden kan dragen! Deze romper is gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat zorgt voor ultiem comfort. De schattige pandaprint maakt deze romper extra speciaal. Je kindje zal er onweerstaanbaar uitzien in deze trendy outfit. Bovendien wordt de Bambibello Romper geleverd in een luxe giftbox, waardoor het ook een perfect kraamcadeau is voor vrienden of familie. Maar dat is nog niet alles! Met de aankoop van de Bambibello Romper draag je ook een steentje bij aan het milieu. Deze romper is namelijk gemaakt van duurzame materialen en is vrij van schadelijke stoffen. Zo kun je met een gerust hart je kindje in deze romper laten rondkruipen. Bestel vandaag nog de Bambibello Romper en geef je kindje het comfort en de stijl die het verdient, terwijl je ook nog eens het milieu helpt.

Veelgestelde vragen over Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda

Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda is in het Beige. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

De maat voor Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda is S en de mouwlengte is Korte mouw.

Zorg ervoor dat je het wasvoorschrift opvolgt om zo lang mogelijk te genieten van Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda. Het wasvoorschrift is als volgt: Machinewas.

De doelgroep van Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda is Baby.

Bambibello Romper 3 maten in 1 Maat S: 50-62 (0-4 maanden) Meegroeiromper Incl. Luxe Giftbox Kraamcadeau Panda is gemaakt van Katoen.

Bekijk ook andere rompers en boxpakjes