1. slaapkamer
  2. Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten!

Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten!

5/5

Met een romper houd je de luier op zijn plaats wat ervoor zorgt dat er minder kans op lekkage is. Een boxpakje zorgt ervoor dat je baby warm blijft. Twee handige kledingstukken die grote hulp bieden tijdens de opvoeding van je kindje. Op deze pagina vind je meer informatie over Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten!. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om precies te weten wat dit product inhoudt.

Specificaties Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten!

Kleur

Wit

Mouwlengte

Lange mouw

Wasvoorschrift

Machinewas

Doelgroep

Baby

Maat kinderen

50/56

Materiaal

Katoen

Omschrijving van Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten!

Dit schattige baby rompertje is speciaal ontworpen om een bijzondere boodschap over te brengen aan de toekomstige opa en oma! Met de tekst "Lieve opa en oma Ik hoorde dat jullie geweldig zijn en ben heel blij dat jullie mijn opa en oma gaan worden!" is dit rompertje niet alleen een lief gebaar, maar ook een leuke manier om de zwangerschap aan te kondigen. Het rompertje is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal, perfect voor de gevoelige babyhuid. De lange mouwen zorgen ervoor dat je kleintje lekker warm blijft, terwijl de maat 50-56 ervoor zorgt dat het rompertje geschikt is voor pasgeboren baby's. Dit rompertje is niet alleen een perfect cadeau voor de aanstaande opa en oma, maar ook een uniek aandenken aan een bijzondere tijd. Het is een geweldige manier om je blijdschap te delen en je geliefden te laten weten dat er een nieuw gezinslid op komst is. Met dit rompertje maak je van de aankondiging van de zwangerschap een onvergetelijke gebeurtenis!

Veelgestelde vragen over Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten!

Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten! is in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

De maat voor Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten! is 50/56 en de mouwlengte is Lange mouw.

Zorg ervoor dat je het wasvoorschrift opvolgt om zo lang mogelijk te genieten van Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten!. Het wasvoorschrift is als volgt: Machinewas.

De doelgroep van Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten! is Baby.

Baby Rompertje met tekst opa en oma | Ik hoorde dat jullie geweldig zij en ben heel blij jullie gaan worden! ontmoeten! is gemaakt van Katoen.

Bekijk ook andere rompers en boxpakjes