1. slaapkamer
  2. Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden!

Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden!

5/5

Met een romper houd je de luier op zijn plaats wat ervoor zorgt dat er minder kans op lekkage is. Een boxpakje zorgt ervoor dat je baby warm blijft. Twee handige kledingstukken die grote hulp bieden tijdens de opvoeding van je kindje. Op deze pagina vind je meer informatie over Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden!. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om precies te weten wat dit product inhoudt.

Specificaties Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden!

Kleur

Wit

Mouwlengte

Lange mouw

Wasvoorschrift

Machinewas

Doelgroep

Baby

Maat kinderen

50/56

Materiaal

Katoen

Omschrijving van Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden!

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden!

Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden! is in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

De maat voor Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden! is 50/56 en de mouwlengte is Lange mouw.

Zorg ervoor dat je het wasvoorschrift opvolgt om zo lang mogelijk te genieten van Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden!. Het wasvoorschrift is als volgt: Machinewas.

De doelgroep van Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden! is Baby.

Baby rompertje met tekst Lieve papa en Mama Ik hoorde dat je geweldig bent en ben heel blij dat jij mijn gaat worden! is gemaakt van Katoen.

Bekijk ook andere rompers en boxpakjes