Zo nu & dan

Zo nu & dan is gevestigd aan de Ligusterstraat 28 in het sfeervolle Heerlen.

Meer informatie over Zo nu & dan in Heerlen

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Heerlen? Zo nu & dan is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Zo nu & dan werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Ligusterstraat 28 in Heerlen om het aanbod te bekijken. Zo nu & dan staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 34768416. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Zo nu & dan? Neem dan een kijkje op onderstaande website.


Hoe kom je bij Zo nu & dan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo nu & dan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Zo nu & dan

Bezoekers bekeken ook