Waggel en vriendjes

Waggel en vriendjes is gevestigd aan de Zalmstraat 8 in het sfeervolle Hengelo.

Meer informatie over Waggel en vriendjes in Hengelo

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Hengelo? Waggel en vriendjes is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Waggel en vriendjes werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Zalmstraat 8 in Hengelo om het aanbod te bekijken. Waggel en vriendjes staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 74 851 3111. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Waggel en vriendjes? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

http://www.waggelenvriendjes.nl/

Hoe kom je bij Waggel en vriendjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waggel en vriendjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Waggel en vriendjes

Bezoekers bekeken ook