Slaapies

Slaapies is gevestigd aan de Ooster Lekdijk 30 in het sfeervolle Krimpen aan de Lek.

Meer informatie over Slaapies in Krimpen aan de Lek

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Krimpen aan de Lek? Slaapies is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Slaapies werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Ooster Lekdijk 30 in Krimpen aan de Lek om het aanbod te bekijken. Slaapies staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 23153236. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Slaapies? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

http://www.slaapies.com/

Hoe kom je bij Slaapies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slaapies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Slaapies

Bezoekers bekeken ook