Sassyfrats

Sassyfrats is gevestigd aan de Biltseveste 27 in het sfeervolle Nieuwegein.

Meer informatie over Sassyfrats in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Nieuwegein? Sassyfrats is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Sassyfrats werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Biltseveste 27 in Nieuwegein om het aanbod te bekijken. Sassyfrats staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 30 630 4665. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Sassyfrats? Neem dan een kijkje op onderstaande website.


Hoe kom je bij Sassyfrats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sassyfrats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Sassyfrats

Bezoekers bekeken ook