Properkids

Properkids is gevestigd aan de Kon. Wilhelminastraat 18 in het sfeervolle Katwijk aan Zee.

Meer informatie over Properkids in Katwijk aan Zee

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Katwijk aan Zee? Properkids is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Properkids werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Kon. Wilhelminastraat 18 in Katwijk aan Zee om het aanbod te bekijken. Properkids staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 30165795. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Properkids? Neem dan een kijkje op onderstaande website.


Hoe kom je bij Properkids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Properkids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Properkids

Bezoekers bekeken ook