Popke

Popke is gevestigd aan de Korreweg 1 in het sfeervolle Groningen.

Meer informatie over Popke in Groningen

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Groningen? Popke is dé Winkel voor tweedehands kleding waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Winkel voor tweedehands kleding heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Popke werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Winkel voor tweedehands kleding op Korreweg 1 in Groningen om het aanbod te bekijken. Popke staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: . Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Popke? Neem dan een kijkje op onderstaande website.


Hoe kom je bij Popke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Popke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. Popke

Bezoekers bekeken ook