PersonalPresent

PersonalPresent is gevestigd aan de Dorpstraat 121 in het sfeervolle Leende.

Meer informatie over PersonalPresent in Leende

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Leende? PersonalPresent is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij PersonalPresent werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Dorpstraat 121 in Leende om het aanbod te bekijken. PersonalPresent staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 40 304 0047. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van PersonalPresent? Neem dan een kijkje op onderstaande website.


Hoe kom je bij PersonalPresent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PersonalPresent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. PersonalPresent

Bezoekers bekeken ook