Peetje's Favorieten

Peetje's Favorieten is gevestigd aan de Lobeliastraat 14 in het sfeervolle Geleen.

Meer informatie over Peetje's Favorieten in Geleen

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Geleen? Peetje's Favorieten is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Peetje's Favorieten werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Lobeliastraat 14 in Geleen om het aanbod te bekijken. Peetje's Favorieten staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 52611610. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Peetje's Favorieten? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

http://www.peetjesfavorieten.nl/

Hoe kom je bij Peetje's Favorieten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peetje's Favorieten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Peetje’s Favorieten

Bezoekers bekeken ook