ozo bijzonder

ozo bijzonder is gevestigd aan de Leeuwenborchweide 73 in het sfeervolle Helmond.

Meer informatie over ozo bijzonder in Helmond

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Helmond? ozo bijzonder is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij ozo bijzonder werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Leeuwenborchweide 73 in Helmond om het aanbod te bekijken. ozo bijzonder staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 47479029. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van ozo bijzonder? Neem dan een kijkje op onderstaande website.


Hoe kom je bij ozo bijzonder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ozo bijzonder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. ozo bijzonder

Bezoekers bekeken ook