Mini Department

Mini Department is gevestigd aan de Dissel 5 in het sfeervolle Nuland.

Meer informatie over Mini Department in Nuland

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Nuland? Mini Department is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Mini Department werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Dissel 5 in Nuland om het aanbod te bekijken. Mini Department staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 53808927. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Mini Department? Neem dan een kijkje op onderstaande website.


Hoe kom je bij Mini Department? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mini Department het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Mini Department

Bezoekers bekeken ook