Mamilaje

Mamilaje is gevestigd aan de Van Weerden Poelmanstraat 186 in het sfeervolle Heerlen.

Meer informatie over Mamilaje in Heerlen

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Heerlen? Mamilaje is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Mamilaje werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Van Weerden Poelmanstraat 186 in Heerlen om het aanbod te bekijken. Mamilaje staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 45 541 5658. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Mamilaje? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

https://m.facebook.com/Mamilaje-1580290028707804/

Hoe kom je bij Mamilaje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mamilaje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Mamilaje

Bezoekers bekeken ook