Kleintjes Franeker

Kleintjes Franeker is gevestigd aan de Voorstraat 17 in het sfeervolle Franeker.

Meer informatie over Kleintjes Franeker in Franeker

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Franeker? Kleintjes Franeker is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Kleintjes Franeker werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Voorstraat 17 in Franeker om het aanbod te bekijken. Kleintjes Franeker staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 23787846. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Kleintjes Franeker? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

http://kleinekleintjes.nl/

Hoe kom je bij Kleintjes Franeker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleintjes Franeker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Kleintjes Franeker

Bezoekers bekeken ook