Kleine-Wondertjes

Kleine-Wondertjes is gevestigd aan de Waterhoenstraat 29 in het sfeervolle Duiven.

Meer informatie over Kleine-Wondertjes in Duiven

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Duiven? Kleine-Wondertjes is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Kleine-Wondertjes werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Waterhoenstraat 29 in Duiven om het aanbod te bekijken. Kleine-Wondertjes staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 33096812. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Kleine-Wondertjes? Neem dan een kijkje op onderstaande website.


Hoe kom je bij Kleine-Wondertjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleine-Wondertjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Kleine-Wondertjes

Bezoekers bekeken ook