Kleine Beertjes

Kleine Beertjes is gevestigd aan de Leliestraat 8 in het sfeervolle Dongen.

Meer informatie over Kleine Beertjes in Dongen

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Dongen? Kleine Beertjes is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Kleine Beertjes werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Leliestraat 8 in Dongen om het aanbod te bekijken. Kleine Beertjes staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: . Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Kleine Beertjes? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

http://www.kleine-beertjes.nl/

Hoe kom je bij Kleine Beertjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleine Beertjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Kleine Beertjes

Bezoekers bekeken ook