Kinderstoel

Kinderstoel is gevestigd aan de Groenstraat 139 in het sfeervolle Tilburg.

Meer informatie over Kinderstoel in Tilburg

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Tilburg? Kinderstoel is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Kinderstoel werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Groenstraat 139 in Tilburg om het aanbod te bekijken. Kinderstoel staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 13 535 9443. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Kinderstoel? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

https://www.kinderstoel.com/contact

Hoe kom je bij Kinderstoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderstoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Kinderstoel

Bezoekers bekeken ook