Kidspakhuis

Kidspakhuis is gevestigd aan de Willem Bilderdijkstraat 22 in het sfeervolle Sommelsdijk.

Meer informatie over Kidspakhuis in Sommelsdijk

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Sommelsdijk? Kidspakhuis is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Kidspakhuis werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Willem Bilderdijkstraat 22 in Sommelsdijk om het aanbod te bekijken. Kidspakhuis staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 27874313. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Kidspakhuis? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

http://www.kidspakhuis.nl/

Hoe kom je bij Kidspakhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kidspakhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Kidspakhuis

Bezoekers bekeken ook