Inni Mini

Inni Mini is gevestigd aan de Vingerhoedskruid 22 in het sfeervolle Vroomshoop.

Meer informatie over Inni Mini in Vroomshoop

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Vroomshoop? Inni Mini is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Inni Mini werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Vingerhoedskruid 22 in Vroomshoop om het aanbod te bekijken. Inni Mini staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 29944400. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Inni Mini? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

https://innimini.nl/

Hoe kom je bij Inni Mini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inni Mini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Inni Mini

Bezoekers bekeken ook