Hippe Kiddies

Hippe Kiddies is gevestigd aan de Paukeslag in het sfeervolle Etten-Leur.

Meer informatie over Hippe Kiddies in Etten-Leur

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Etten-Leur? Hippe Kiddies is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Hippe Kiddies werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Paukeslag in Etten-Leur om het aanbod te bekijken. Hippe Kiddies staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 46905508. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Hippe Kiddies? Neem dan een kijkje op onderstaande website.


Hoe kom je bij Hippe Kiddies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hippe Kiddies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Hippe Kiddies

Bezoekers bekeken ook