HipKleintje.nl

HipKleintje.nl is gevestigd aan de Napoleonsweg 99A in het sfeervolle Haelen.

Meer informatie over HipKleintje.nl in Haelen

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Haelen? HipKleintje.nl is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij HipKleintje.nl werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Napoleonsweg 99A in Haelen om het aanbod te bekijken. HipKleintje.nl staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 45750940. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van HipKleintje.nl? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

http://hipkleintje.nl/

Hoe kom je bij HipKleintje.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HipKleintje.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. HipKleintje.nl

Bezoekers bekeken ook