Hikjes in Huis

Hikjes in Huis is gevestigd aan de Heesterlaan 29 in het sfeervolle Haren.

Meer informatie over Hikjes in Huis in Haren

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Haren? Hikjes in Huis is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Hikjes in Huis werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Heesterlaan 29 in Haren om het aanbod te bekijken. Hikjes in Huis staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: . Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Hikjes in Huis? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

http://www.hikjesinhuis.nl/

Hoe kom je bij Hikjes in Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hikjes in Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Hikjes in Huis

Bezoekers bekeken ook