Hechte band

Hechte band is gevestigd aan de De Benneken 10 in het sfeervolle Boxtel.

Meer informatie over Hechte band in Boxtel

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Boxtel? Hechte band is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Hechte band werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op De Benneken 10 in Boxtel om het aanbod te bekijken. Hechte band staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 34355660. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Hechte band? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

http://www.hechteband.nl/

Hoe kom je bij Hechte band? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hechte band het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Hechte band

Bezoekers bekeken ook