De lieve koala

De lieve koala is gevestigd aan de Strausslaan 102 in het sfeervolle Voorthuizen.

Meer informatie over De lieve koala in Voorthuizen

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Voorthuizen? De lieve koala is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij De lieve koala werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Strausslaan 102 in Voorthuizen om het aanbod te bekijken. De lieve koala staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 6 48857986. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van De lieve koala? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

http://www.delievekoala.nl/

Hoe kom je bij De lieve koala? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De lieve koala het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. De lieve koala

Bezoekers bekeken ook