Billiesbox

Billiesbox is gevestigd aan de Nudepark 126 in het sfeervolle Wageningen.

Meer informatie over Billiesbox in Wageningen

Ben jij op zoek naar leuke babyartikelen van hoogstaande kwaliteit in Wageningen? Billiesbox is dé Unknown waar je moet zijn. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan babyartikelen van betrouwbare merken. Of je nu op zoek bent naar spenen, borstkolven, luiers of babyfoons. Deze Unknown heeft het allemaal en meer!

Voor je baby wil je uiteraard alleen het beste. Daarom wil je babyartikelen kopen van merken die zich bewezen hebben in de babybranche. Bij Billiesbox werken ze met bekende merken en verzekeren je zo van de beste producten voor jouw baby.

Kom langs bij deze Unknown op Nudepark 126 in Wageningen om het aanbod te bekijken. Billiesbox staat je daarnaast ook graag telefonisch te woord via: 31 317 358 961. Alvast een indruk krijgen van de babyartikelen van Billiesbox? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

https://www.billiesbox.com/contact/

Hoe kom je bij Billiesbox? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Billiesbox het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.


  1. babywinkels en zorgcentra
  2. Billiesbox

Bezoekers bekeken ook