Top 10 slaaptrainers - Beste slaaptrainer van 2024 reviews

Laatst bijgewerkt: 14 apr. 2024

Heb je een kind met een moeilijke slaapcyclus? Ben je op zoek naar een hulpmiddel dat je kan gebruiken om je kind te helpen bij het ontwikkelen van een vast slaapritme? Dan ben je hier op de juiste plek! In dit artikel presenteren we de top 10 slaaptrainers op de markt, allemaal van hoge kwaliteit. Hiermee kun je je kind helpen een gezonde levensstijl te ontwikkelen met een goede nachtrust! Laten we zonder verder uitstel kijken naar de beste slaaptrainers die er tegenwoordig zijn.

Door de vele diverse slaaptrainers te vergelijken met elkaar en een slaaptrainers test te doen kom je erachter wat een goede slaaptrainer is. Op basis van onze vergelijking zijn we tot een top 10 van deze goede slaaptrainers gekomen. En die delen we met jou. Ben je benieuwd naar de TOP 10 best geteste slaaptrainers van 2024? Lees dan snel verder of klik hier

  1. slaapkamer
  2. slaaptrainer

Inhoudsopgave

Onze top 10 slaaptrainers

Na uitvoerig en uitgebreid onderzoek hebben we de lijst met de 10 beste slaaptrainers opgesteld. De 10 slaaptrainers die je op deze pagina vindt zijn als beste getest. De slaaptrainers uit deze top 10 zijn allemaal 1 voor 1 uitvoerig getest en onderzocht door onze kenners. Na hun bevindingen te hebben nagelopen hebben wij de top 10 van de beste slaaptrainers opgesteld. Dit hebben wij gedaan zodat jij de beste keuze voor jezelf kunt maken.

Kijk snel verder en ontdek welke slaaptrainers in de top 10 van de beste slaaptrainers zijn terecht gekomen na ons onderzoek.

1. White Noise Machine

White Noise Machine Volwassenen en Baby 36 Geluiden 8 kleuren ademend licht Witte Ruis Slaaptrainer Draadloos Witte is het perfecte slaaphulpmiddel als je moeite hebt met in slaap vallen of als je liever zou willen dat je baby of je kindje met een geruststellend geluid in slaap zou vallen. White noise, oftewel witte ruis is een algemene term voor een serie van geluiden die het brein laten ontspannen en geluiden uit de omgeving laten verdwijnen naar de achtergrond. Deze white noise machine heeft 36 rustgevende geluiden en 8 verschillende kleuren ademend licht, waardoor jij en je kindje de beste nachtrust kunnen krijgen. Goede slaap is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid en het heeft ook meer impact op je leven dan je denkt. Onze white noise machine is eenvoudig in gebruik en draadloos. Dankzij de ingebouwde batterij kan deze machine op één lading 10 uur achter elkaar geluid afspelen en dankzij de USB C oplaadkabel is deze white noise machine binnen 2,5 uur opgeladen.

 

2. EverestPeak Bluetooth Slaapmasker

Met de EverestPeak® Bluetooth Slaapmasker Slaaptrainer Met 3 in 1 Koptelefoon 25x10CM heb je geen last meer van deze storende factoren. Met de slaapmasker blokkeer je alle geluiden die je niet wilt horen, waardoor je lekker kunt slapen. Het 3 in 1 koptelefoon design zorgt ervoor dat je het comfort hebt dat je nodig hebt. Je kunt je eigen muziek luisteren om zo tot rust te komen. Je kunt ook je eigen slaaptrainer gebruiken, waardoor je in kunt stellen hoe laat je wilt slapen, en hoe je gemakkelijk in slaap kunt vallen. De slaapmasker heeft een speciale anti-slip technologie, waardoor je geen last hebt van het schuiven van het masker. Het is gemaakt van ademend materiaal, waardoor je geen last hebt van oververhitting. De sluiting aan de achterkant is volledig verstelbaar, waardoor je het comfort hebt dat je nodig hebt. Bovendien is het gemakkelijk op te bergen met de meegeleverde opbergzak. Met de EverestPeak® Bluetooth Slaapmasker Slaaptrainer Met 3 in 1 Koptelefoon 25x10CM kun je lekker slapen en de rust krijgen die je verdient.

3. Luvion Pinguïn Slaaptrainer/Kinderwekker

Met de Luvion Pinguïn Slaaptrainer Kinderwekker met nachtlamp functie en wekker timer Pinguïn kan je kindje leren wanneer het tijd is om uit bed te komen. Met het lampje in de pinguïn krijgt je kindje een duidelijk herkenbaar signaal wanneer het tijd is om op te staan. Een half uur voor de ingestelde tijd wordt het lampje geel. Hiermee komt de kleine erachter dat het bijna tijd is om uit bed te komen. Bijvoorbeeld als de oudere kinderen in huis even mogen spelen voor dat papa en mama wakker worden. Na het half uur wordt het lampje groen en gaat de dag echt beginnen. De wekker maakt geen geluid, hierdoor wordt de kleine niet onnodig wakker. Ook als je kindje toch wat langer wilt slapen werkt de slaaptrainer hieraan mee, omdat er geen wekker afgaat die geluid maakt. De pinguïn is ook leuk als knuffel lampje voor de kleine. De softtouch siliconen zorgen voor veiligheid en met de touch control is het lampje makkelijk zelf te bedienen. Na 20 minuten schakelt het lampje vanzelf uit. Door de lock functie blijft de ingestelde wekker wel altijd actief.

4. Slaaptrainer/Kinderwekker

De Daily Logix slaaptrainer is een oplaadbaar kinderwekker waarmee je kinderen op een leuke manier leert op welk tijdstip zij uit bed mogen stappen. Met de slaaptrainer kan je, afhankelijk van je eigen voorkeur, het wekkertje af laten gaan op een vast tijdstip. De slaapwekker heeft ook een handige dimfunctie. Als de kinderen om deze tijd al wakker worden, gaat het lampje steeds zwakker branden en worden de kinderen langzaam gewekt. De slaaptrainer is uitgerust met een nachtlampje en een schaap, wat het leren van het slaapritme extra leuk maakt. Daarnaast is de Daily Logix slaaptrainer makkelijk aan te passen aan de slaappatronen van je kinderen. Zo kun je de tijd waarop de wekker afgaat, steeds verder verschuiven op het moment dat je kinderen er aan gewend zijn om op een bepaald tijdstip uit bed te stappen. Hierdoor kun je het slaapritme van je kinderen eenvoudig aanpassen en het slaapritme bijhouden. Je kinderen worden hierdoor op een leuke manier aan het juiste slaapritme gewend en je kunt weer op tijd je bed in.

Overweeg deze producten:

 

5. Sleepyy Slaaptrainer/Kinderwekker

Deze Sleepyy Slaaptrainer voor kinderen is een geavanceerde kinderwekker met Nachtlamp en Wekker - Konijn. Met deze schattige slaaptrainer kunnen kinderen zelf een slaapritme ontwikkelen. Deze wekker heeft een konijn als uiterlijk, wat als een schattig dier de complete look geeft. Het konijn heeft een lichtblauw lichtje, wat het kindje aangeeft dat het nog te vroeg is om op te staan. De kleur verandert naar oranje als het tijd is om op te staan. Daarnaast heeft deze wekker ook een nachtlamp, wat de kinderen kan helpen om zichzelf te kalmeren als zij angstig zijn. Het licht is niet te fel, waardoor het geen slaapritme onderbreekt. De lamp heeft ook twee verschillende kleuren, waardoor kinderen kunnen kiezen welke kleur het beste bij hen past. Bij het konijn hoort ook een wekker, waarmee kinderen leren dat het tijd is om op te staan. Het melodietje is zacht en zal de kinderen niet schrikken.

6. Alecto BC-100 Slaaptrainer

Met de Alecto BC-100 slaaptrainer kun je je kindje helpen bij het ontwikkelen van een goed tijdsbesef. De slaaptrainer heeft een intuïtief display met een blauwe kleur en een maantje als het tijd is om op te slapen en een oranje kleur met een zonnetje als de tijd om op te staan is. Je kunt de slaaptrainer draadloos of met de meegeleverde micro-USB kabel opladen en de helderheid van het scherm is in 7 standen in te stellen. Daarnaast is de BC-100 ook nog eens een wekker met alarm. Om nog meer gebruiksgemak te bieden is de slaaptrainer ook te gebruiken als nachtlampje. De slaaptrainer wordt geleverd met een handleiding in Nederlands, Engels, Duits en Frans. Alecto is een gerenommeerd merk met vele tevreden klanten, zij zijn marktleider bij babyfoons en komen vaak als beste uit de tests. Met de BC-100 slaaptrainer kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit dat je het hele jaar door al je kindje(s) kan helpen bij het krijgen van een goed tijdsbesef.

7. Zazu Sam Slaaptrainer

De Zazu Sam Slaaptrainer met nachtlamp functie en slaaptimers is een ideale manier om je kinderen te helpen wennen aan een slaapritme. De Sam Slaaptrainer toont je kinderen wanneer ze beter nog even kunnen blijven liggen door middel van verschillende kleuren displays. Wanneer het tijd is om te slapen voor je kind, sluit de Sam Slaaptrainer zijn ogen en wordt het beeldscherm donkerblauw. Als je kind een vroege vogel is, heeft Sam de slaaptrainer een handige functie die precies aangeeft hoe lang het nog duurt voordat de slaaptrainer wakker wordt. Een half uur voordat Sam wakker wordt verkleurt de displey naar een groene kleur, die aangeeft dat je kind nog in bed moet blijven liggen en moet wachten totdat Sam de slaaptrainer zijn ogen opent. Om aan te geven hoe lang je kind nog moet wachten, zijn er 12 sterretjes te zien die 1 voor 1 verdwijnen en zo de 30 minuten aftellen. Naast het helpen bij het wennen aan een slaapritme, heeft Sam de Slaaptrainer ook een aantal andere handige functies.

8. NEW2075 Slaaptrainer

van NEW2075® is dé ideale oplossing. De slaaptrainer heeft een koe als uiterlijk en is daardoor een echte eyecatcher in de kinderkamer. De koe kan worden ingesteld op verschillende kleuren licht, waardoor het kind rustig in slaap kan vallen. Ook is de slaaptrainer voorzien van een wekfunctie, zodat het kind op tijd opstaat. De slaaptrainer van NEW2075® is een praktische oplossing voor ouders die hun kinderen willen helpen om een gezonde slaaproutine te ontwikkelen. Het koe-design is leuk en aantrekkelijk voor kinderen. De verschillende kleurenlampen zorgen ervoor dat het kind zich veilig voelt, zodat het rustig kan slapen. Bovendien helpt de wekfunctie het kind om op tijd op te staan. De slaaptrainer is eenvoudig in gebruik en heeft een lange levensduur. De NEW2075® Slaaptrainer Nachtlampje kinderen Wake up light kinderen Slaaptrainer koe Kinderwekker is een uitkomst voor ouders die hun kinderen willen helpen om een gezonde slaaproutine te ontwikkelen.

9. Konijn Slaapwekker

De Vroege Vogeltjes Slaaptrainer Konijn Slaapwekker Wekker en Nachtlampje is de perfecte oplossing. Dit slaaptrainer konijn heeft een lichte wekkerfunctie die jouw kind helpt te leren om op het juiste tijdstip wakker te worden. Het konijn is gemaakt van mooi, zacht pluche en heeft een nachtlampje in de buik. Deze nachtlampje geeft een zacht, warm licht en kan gebruikt worden als gezellige verlichting in de slaapkamer. Daarnaast heeft het konijn ook een zacht gezangje dat je kind helpt te ontspannen. Het Vroege Vogeltjes Slaaptrainer Konijn is een perfect hulpmiddel om je kind te helpen het slaapschema goed te houden. De timerfunctie van het konijn kan ingesteld worden op een gemakkelijke manier, waardoor het konijn de perfecte slaaptrainer is voor kinderen van alle leeftijden. Het konijn heeft ook een aantal leuke extra's zoals een knuffel en een stoffen boekje. Dit boekje bevat een aantal korte verhaaltjes en gedichtjes die je kind kunnen helpen zich te ontspannen voor het slapengaan.

10. Alecto BC-100 MONKEY Slaaptrainer

De Alecto BC-100 MONKEY Slaaptrainer is de perfecte oplossing voor het krijgen van tijdsbesef. Deze multifunctionele slaaptrainer voor kinderen is een handige nachtlampwekker die tevens als klok en wekker gebruikt kan worden. Bediening is eenvoudig en de slaaptrainer werkt draadloos met een via USB oplaadbare batterij. Het display van de klok fungeert tevens als nachtlampje en geeft je kind een veilig en gerust gevoel. De BC-100 MONKEY slaaptrainer helpt kinderen spelenderwijs te leren omgaan met tijd en het ontwikkelen van een slaapritme. Als ouder stel je eenmalig de slaaptijd en de wektijd in. Bij slaaptijd kleurt het display blauw en het aapje doet zijn ogen dicht. Vanaf de wektijd kleurt het display oranje en opent het aapje zijn ogen. De kleuren op de klok helpen je kind begrijpen wanneer het bedtijd is, of het tijd is om op te staan. Wanneer je kindje te vroeg wakker wordt, weet het meteen dat het nog even in bed moet blijven liggen.

Ons slotwoord over de top 10 slaaptrainers

Kortom, er zijn veel verschillende slaaptrainer op de markt die je kind kunnen helpen om beter te leren slapen en hun slaapritme te verbeteren. Door deze top 10 lijst van slaaptrainer te raadplegen kun je gemakkelijk een goede slaaptrainer vinden die bij je kind past. Je hebt de keuze uit unieke en duurzame slaaptrainer, die allemaal kunnen bijdragen aan een betere slaapomgeving voor je kind. Mocht je hierbij hulp nodig hebben dan kun je altijd contact opnemen met ons, wij helpen je graag verder.

Hoe vind je nu de best geteste slaaptrainer?

De meeste mensen hebben geen tijd of de middelen om meerdere slaaptrainers te kopen en te testen en zo te kijken welke het beste werkt. Wij van babyproductengetest.nl hebben het daarom op ons genomen om vele diverse slaaptrainers uitgebreid te testen en te beoordelen. Zo kun jij gemakkelijk de slaaptrainers met elkaar vergelijken en kiezen welke slaaptrainer het beste bij jouw wensen en eisen past.

Als we vergelijken en testen letten we op meerdere aspecten om te bepalen of de slaaptrainer van goede kwaliteit is of niet. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat iedereen een ander budget te besteden heeft. Daarom hebben we ook bewust slaaptrainers in meerdere prijscategorieën getest.
De factoren waarop wij de [zb_p_mv] hebben getest zijn:

  • prijs
  • merk
  • levensduur
  • design
  • gebruiksgemak


Heb je een best geteste slaaptrainer voor jezelf gevonden? Dan wil je natuurlijk de beste deal hebben. Wij hebben meteen voor je uitgezocht via welke webshop je de beste slaaptrainer koop doet. Klik op de oranje button onderaan de productomschrijving en je wordt doorverwezen naar de betreffende webwinkel.

Veelgestelde vragen over deze slaaptrainers reviews

Nee, echter hoort het uitzoeken van de beste webshops ook altijd bij ons onderzoek. Onder elke getest slaaptrainer staat een oranje knop:  “Bekijk beste deal”. Klik hierop en dan word je automatisch naar een betrouwbare en kwalitatief goede webshop gebracht waar je de beste slaaptrainer aanbieding vindt.

Wij hebben meer dan 10  slaaptrainers meegenomen in ons onderzoek en hebben hier uiteindelijk een top 10 van gemaakt, waarvan nummer 1 voor ons als best geteste slaaptrainer uit de bus kwam. Bekijk snel onze nummer 1 slaaptrainer:  White Noise Machine

Onze slaaptrainer reviews zijn actueel en betrouwbaar. Wij doen onafhankelijk onderzoek naar de beste slaaptrainers en krijgen niet betaald om een bepaald product te testen, of hoger of lager te laten ranken. Wij laten ons dus absoluut niet beïnvloeden door de wensen van een fabrikant en gaan niet op verzoekjes in om een slaaptrainer hoger of juist lager in onze top 10 beste slaaptrainers te zetten. 

Disclaimer: Onze slaaptrainer reviews zijn met zorgvuldigheid tot stand gekomen.  Als je op de knop voor de beste deal van een slaaptrainer klikt dan word je doorgeleid naar een webshop waar deze slaaptrainer tegen de beste prijs gekocht kan worden. Babyproductengetest.nl genereert commissies door middel van advertentieprogramma’s, waarbij webshops zoals Bol.com worden gepromoot.

Picture of Penny
Penny

Hallo allemaal, ik ben Penny en ik ben moeder van 3 kinderen en werkzaam als fotograaf. Als moeder heb ik heel ervaring met baby's en alles wat met baby's te maken heeft. Er zijn heel weinig baby producten die mijn man en ik niet uitgeprobeerd zullen hebben met onze 3 kleintjes. Met die ervaring en kennis stel ik nu reviews samen om andere ouders op weg te helpen.

Gepubliceerd op: 22 jul. 2022