Top 10 plaspotjes - Beste plaspotje van 2024 reviews

Laatst bijgewerkt: 14 apr. 2024

Hoewel plaspotjes vrij simpel lijken, zijn er toch ontzettend veel verschillende soorten. Van het materiaal waarvan het gemaakt is, de afmetingen, het design, de geluidsdempers en ga zo maar door. Daarom hebben wij de moeilijke beslissing uit handen genomen. Wij hebben bestudeerd welke plaspotjes het beste aansluiten bij jouw wensen. De top 10 plaspotjes die wij eruit gekozen hebben bevat die met het beste ontwerp, materiaal en functionaliteit.

Door de vele diverse plaspotjes te vergelijken met elkaar en een plaspotjes test te doen kom je erachter wat een goede plaspotje is. Op basis van onze vergelijking zijn we tot een top 10 van deze goede plaspotjes gekomen. En die delen we met jou. Ben je benieuwd naar de TOP 10 best geteste plaspotjes van 2024? Lees dan snel verder of klik hier

  1. plaspotje

Inhoudsopgave

Onze top 10 plaspotjes

Na uitvoerig en uitgebreid onderzoek hebben we de lijst met de 10 beste plaspotjes opgesteld. De 10 plaspotjes die je op deze pagina vindt zijn als beste getest. De plaspotjes uit deze top 10 zijn allemaal 1 voor 1 uitvoerig getest en onderzocht door onze kenners. Na hun bevindingen te hebben nagelopen hebben wij de top 10 van de beste plaspotjes opgesteld. Dit hebben wij gedaan zodat jij de beste keuze voor jezelf kunt maken.

Kijk snel verder en ontdek welke plaspotjes in de top 10 van de beste plaspotjes zijn terecht gekomen na ons onderzoek.

1. Casteleyn Plaspotje Potje peuter WC potje Toilettrainer Kindertoilet Met geluid tot 21KG.

Casteleyn heeft een unieke toilettrainer ontwikkeld die geschikt is voor kinderen van 1-3 jaar oud. Het plaspotje is gemaakt van een duurzaam en stevig materiaal en heeft een stevige antislip bodem. De pot is voorzien van een bewegingssensor die speelt wanneer het kind erop gaat plassen. Dit stimuleert het kind om op de pot te plassen en helpt hen om hun zindelijkheid te ontwikkelen. Het potje is ook voorzien van een speciale lade waarmee je het kind kunt helpen om zijn/haar benen te verhogen. Dit maakt plassen gemakkelijker voor het kind en voorkomt dat zijn of haar voeten de vloer aanraken. De toilettrainer is geschikt voor kinderen tot 21kg. Ook kun je het oppervlakte gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek en schoonmaakmiddel. Casteleyn biedt een geweldige en veilige manier om je kind de basisvaardigheden te leren die nodig zijn om zindelijk te worden.

 

2. Casteleyn Plaspotje Potje peuter WC potje Toilettrainer Kindertoilet Met geluid tot 21KG Roze Meisje.

Dit unieke product van Casteleyn is het perfecte plaspotje voor uw peuter! Het toilet wordt geleverd met een luide geluidsfunctie die peuters helpt om te onthouden wanneer ze moeten plassen. Het potje is gemaakt van een lichtgewicht kunststof en is speciaal ontworpen om veilig en comfortabel te zijn. Er is een speciale handgreep aan de bovenkant van het potje, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en te verstoppen is. Het is verkrijgbaar in een mooie roze kleur, ideaal voor meisjes. De Casteleyn Toilet Trainer is geschikt voor kinderen tot 21 kilogram. Met de Casteleyn Toilettrainer kunt u uw peuter helpen om gewoonten aan te leren die leiden tot meer onafhankelijkheid. De geluidsfunctie helpt uw kind om een routine te ontwikkelen en een betere plasgewoonte te krijgen. Het potje is ook eenvoudig schoon te maken met warm water en een milde zeep. Deze peuter WC pot is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een veilige en comfortabele oplossing voor hun kind.

3. MamaLoes Stone Green Potje ML050311.

Het MamaLoes Stone Green Potje ML050311 is het perfecte potje voor de zindelijkheidstraining van je kind. Het is gemaakt van duurzaam, stevig materiaal met een aantrekkelijke groene steenkleur. Daarnaast is het potje voorzien van een comfortabele zitting, waardoor het zitten voor je kind lekker comfortabel is. De grote opening zorgt ervoor dat je kind de pot makkelijk kan gebruiken. Bovendien heeft het een antislip-rand, waardoor het potje stevig op zijn plaats blijft. Daarnaast is het potje voorzien van een handige vangbak, waardoor het makkelijk schoon te maken is. Zo wordt het opruimen van de boel net zo makkelijk als het zindelijkheidsproces. Kortom, met dit MamaLoes Stone Green Potje ML050311 wordt de zindelijkheidstraining van je kind een makkie!

4. Baninni Plaspotje Potty Whale.

Het Baninni Potty Whale plaspotje is een prachtig ontworpen oefenpotje dat kleine kinderen helpt om zelfstandig naar het toilet te gaan. Dankzij de handige hoge rugleuning en antislip bodem, blijven kinderen comfortabel en veilig zitten. Het binnenpotje is gemakkelijk uitneembaar en het deksel zorgt ervoor dat het potje hygiënisch blijft. Het Potty Whale plaspotje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Het Potty Whale plaspotje van Baninni is een echt aanwinst voor elke peuter. Het is comfortabel, veilig en eenvoudig in gebruik. Bovendien is het erg stevig en duurzaam en kan het lang meegaan. Het plaspotje heeft een leuk design en is een echte blikvanger in de badkamer. Met het Potty Whale plaspotje kan je kindje eenvoudig en zelfstandig naar het toilet gaan.

Overweeg deze producten:

 

5. Fisher-Price Koninklijk Plaspotje 46 cm.

Dit koninklijke plaspotje en krukje van Fisher-Price is een kleurrijke, multifunctionele oplossing voor het leren plassen van uw kind. Het potje is 46 cm hoog en heeft een antislip voetensteun zodat uw kind stevig kan staan tijdens het plassen. Het handige krukje kan ook als plaspotje worden gebruikt, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is naar andere kamers of buiten. Het potje heeft een verwijderbare zitting, zodat uw kind zelfstandig op het potje kan gaan zitten. De Fisher-Price Koninklijke Plaspot & Krukje is gemaakt van stevig, duurzaam plastic dat eenvoudig schoon te maken is. Het potje is voorzien van een gekleurde, opwindbare timer die het plassen leuker maakt voor uw kind. De timer helpt uw kind om stabiel en regelmatig te plassen. Daarnaast heeft het potje een verzonken afdruipplaat, waardoor de overloop van urine wordt voorkomen. Uw kind heeft dus minder kans om natte kleren te krijgen.

6. Jippie's My Carry Plaspotje Pinguïn.

Jippie's My Carry Plaspotje Pinguïn is een praktische en leuke oplossing voor onderweg. Het is een draagbare potty die je gemakkelijk kunt meenemen voor als je op stap bent. Het heeft een opvouwbare zitting en een verwijderbaar reservoir, waardoor het gemakkelijk op te bergen is als het niet gebruikt wordt. De My Carry Potty is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor hij stevig en veilig is. De potty heeft ook een leuke pinguïn print die zal aanspreken op kinderen. De potty is een geweldige manier om je kind te helpen met de zindelijkheidstraining. Het is ideaal om te gebruiken als je geen toegang hebt tot een badkamer of als je kleintje een onverwachte potty-stop nodig heeft. De potty heeft ook een antislip voetje waardoor je kind veilig en comfortabel kan zitten. De potty is gemakkelijk schoon te maken met een simpele doek en water. De My Carry Potty is de perfecte oplossing voor zindelijkheidstraining onderweg.

7. Housie 3-in-1 Plaspotje Plaspotje kind Potje peuter Potje met deksel WC potje peuter WC Verkleiner Opstapje.

Housie 3-in-1 Plaspotje Plaspotje kind Potje peuter Potje met deksel WC potje peuter WC Verkleiner Opstapje is de perfecte oplossing. Het is een geavanceerd 3 in 1 potje dat kan worden gebruikt als een baby potje, een peuter potje en een volwassen toilet. Het is gemaakt van sterk, duurzaam materiaal dat bijdraagt aan de veiligheid van uw kind. Het potje heeft een ingebouwde verkleiner die het geschikt maakt voor kleine kinderen en een verhoogde zitting die het gebruiksgemak verhoogt. Bovendien is het voorzien van een vergrendelbaar deksel dat ervoor zorgt dat het potje stevig op zijn plaats blijft. Housie 3-in-1 Plaspotje Plaspotje kind Potje peuter Potje met deksel WC potje peuter WC Verkleiner Opstapje is een handig, multifunctioneel potje waar kinderen op kunnen groeien. Door het stevige materiaal en de veilige functies is het een must-have voor elke gezin. Bovendien is het ook een zeer voordelige oplossing omdat het dient als een potje voor meerdere leeftijden. Of u uw kind nu aan het potje traint of dat hij.

8. Housie 3-in-1 Plaspotje Plaspotje kind Potje peuter Potje met deksel WC potje peuter WC Verkleiner Opstapje Roze.

Housie's 3-in-1 plaspotje is de perfecte oplossing voor het gemakkelijk en veilig overstappen van luiers naar volwassen toilet. Het plaspotje is een multifunctionele pot die uw kind kan gebruiken vanaf de peuterleeftijd tot de volwassen leeftijd. Het potje heeft een verstelbare zitting die kan worden versteld voor het comfort van uw kind. De deksel kan worden afgenomen om schoon te maken en er is ook een opstapje dat uw kind kan gebruiken om gemakkelijker op het toilet te stappen. De Housie 3-in-1 plaspot is gemaakt van duurzaam kunststof en komt in een mooie roze kleur. Het is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over uw kind. Het potje is ook eenvoudig te installeren, heeft een antislip basis om te voorkomen dat het potje verschuift en heeft ook een vergrendelmechanisme om te voorkomen dat uw kind het potje omverduwt. Met de Housie 3-in-1 plaspot kunt u er zeker van zijn dat uw kind comfortabel en veilig kan overstappen van luiers naar een potje of toilet.

9. Babyjem Potje 1110043.

Het Babyjem Potje 1110043 is een praktische accessoire om je kindje te helpen bij de overgang naar de 'grote mensen' wc. Het potje heeft een stevige, comfortabele structuur en is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. De rugleuning zorgt ervoor dat je kindje niet achterover valt tijdens het zitten, terwijl de armleuningen ervoor zorgen dat het potje makkelijk te verplaatsen is. Daarnaast heeft het een antislip-laag onderaan voor extra veiligheid. Het Babyjem Potje 1110043 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze, blauw en geel. Het is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is naar bijvoorbeeld het park of op vakantie. Het potje heeft ook een handig klittenbandsluiting, waardoor het schoon en hygiënisch blijft. Al met al is dit potje een geweldige oplossing voor het helpen van je kindje bij de overgang naar de 'grote mensen' wc.

10. WC potje Babystartup White Potty WC potje baby WC potje peuter met geluid Potty training Potty training seat WC potje.

Het potje is gemaakt van duurzaam polypropyleen dat eenvoudig schoon te maken is. Het is licht van gewicht en heeft een antislip achterkant waardoor het niet makkelijk kan omvallen. Het potje heeft ook een opvangbakje waar het kind zelf zijn/haar plas in kan doen. Het opvangbakje is gemakkelijk te verwijderen voor gemakkelijke legen en schoonmaken. Voor een extra dosis motivatie is er de optie om het potje aan te passen met stickers. Zo kan je kind zelf een leuk ontwerp maken waar hij of zij trots op is. En als je kind eenmaal de zindelijkheidstraining onder de knie heeft, is dit potje ook een mooie herinnering aan de eerste stappen van het zindelijk worden.

Ons slotwoord over de top 10 plaspotjes

Hoewel het lastig kan zijn de juiste plaspotje te vinden, zijn er wel veel opties waaruit je kan kiezen. Er kunnen verschillende criteria zijn waar je naar kijkt bij het kopen van een plaspotje; prijs, kwaliteit, design en materiaal. Het is belangrijk om rekening te houden met elk van deze criteria en aan te voelen welk product het meest geschikt is voor je kind. Als je genoeg tijd neemt om verschillende opties te vergelijken, zal je een goede keuze maken. Wat het ook belangrijk maakt is dat je een goede communicatie hebt met je kind. Zo kan je samen de overtuiging van het plaspotje kiezen. Ultimately, de enige manier om er zeker van te zijn dat je de beste plaspotje voor je kind hebt, is door de recensies te lezen en naar je kind te luisteren.

Hoe vind je nu de best geteste plaspotje?

De meeste mensen hebben geen tijd of de middelen om meerdere plaspotjes te kopen en te testen en zo te kijken welke het beste werkt. Wij van babyproductengetest.nl hebben het daarom op ons genomen om vele diverse plaspotjes uitgebreid te testen en te beoordelen. Zo kun jij gemakkelijk de plaspotjes met elkaar vergelijken en kiezen welke plaspotje het beste bij jouw wensen en eisen past.

Als we vergelijken en testen letten we op meerdere aspecten om te bepalen of de plaspotje van goede kwaliteit is of niet. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat iedereen een ander budget te besteden heeft. Daarom hebben we ook bewust plaspotjes in meerdere prijscategorieën getest.
De factoren waarop wij de [zb_p_mv] hebben getest zijn:

  • prijs
  • merk
  • levensduur
  • design
  • gebruiksgemak


Heb je een best geteste plaspotje voor jezelf gevonden? Dan wil je natuurlijk de beste deal hebben. Wij hebben meteen voor je uitgezocht via welke webshop je de beste plaspotje koop doet. Klik op de oranje button onderaan de productomschrijving en je wordt doorverwezen naar de betreffende webwinkel.

Veelgestelde vragen over deze plaspotjes reviews

Nee, echter hoort het uitzoeken van de beste webshops ook altijd bij ons onderzoek. Onder elke getest plaspotje staat een oranje knop:  “Bekijk beste deal”. Klik hierop en dan word je automatisch naar een betrouwbare en kwalitatief goede webshop gebracht waar je de beste plaspotje aanbieding vindt.

Wij hebben meer dan 10  plaspotjes meegenomen in ons onderzoek en hebben hier uiteindelijk een top 10 van gemaakt, waarvan nummer 1 voor ons als best geteste plaspotje uit de bus kwam. Bekijk snel onze nummer 1 plaspotje:  Casteleyn Plaspotje Potje peuter WC potje Toilettrainer Kindertoilet Met geluid tot 21KG.

Onze plaspotje reviews zijn actueel en betrouwbaar. Wij doen onafhankelijk onderzoek naar de beste plaspotjes en krijgen niet betaald om een bepaald product te testen, of hoger of lager te laten ranken. Wij laten ons dus absoluut niet beïnvloeden door de wensen van een fabrikant en gaan niet op verzoekjes in om een plaspotje hoger of juist lager in onze top 10 beste plaspotjes te zetten. 

Disclaimer: Onze plaspotje reviews zijn met zorgvuldigheid tot stand gekomen.  Als je op de knop voor de beste deal van een plaspotje klikt dan word je doorgeleid naar een webshop waar deze plaspotje tegen de beste prijs gekocht kan worden. Babyproductengetest.nl genereert commissies door middel van advertentieprogramma’s, waarbij webshops zoals Bol.com worden gepromoot.

Picture of Penny
Penny

Hallo allemaal, ik ben Penny en ik ben moeder van 3 kinderen en werkzaam als fotograaf. Als moeder heb ik heel ervaring met baby's en alles wat met baby's te maken heeft. Er zijn heel weinig baby producten die mijn man en ik niet uitgeprobeerd zullen hebben met onze 3 kleintjes. Met die ervaring en kennis stel ik nu reviews samen om andere ouders op weg te helpen.

Gepubliceerd op: 22 jul. 2022