Top 10 gps horloges kinderen - Beste gps horloge kind van 2024 reviews

Laatst bijgewerkt: 14 apr. 2024

Het zoeken naar de perfecte gps horloge kind lijkt een grote opgave - maar het hoeft niet meer. Wij hebben voor jou de top 10 meest populaire gps horloge kind op een rij gezet en ons uiterste best gedaan om alle detail inzichtelijk te maken. Wat je ook zoekt, of de prijs, het materiaal of de grootte - wij hebben het hier. Je kunt dus met vertrouwen lezen om te weten te komen welke gps horloge kind precies bij je past.

Door de vele diverse gps horloges kinderen te vergelijken met elkaar en een gps horloges kinderen test te doen kom je erachter wat een goede gps horloge kind is. Op basis van onze vergelijking zijn we tot een top 10 van deze goede gps horloges kinderen gekomen. En die delen we met jou. Ben je benieuwd naar de TOP 10 best geteste gps horloges kinderen van 2024? Lees dan snel verder of klik hier

  1. gps horloge kind

Inhoudsopgave

Onze top 10 gps horloges kinderen

Na uitvoerig en uitgebreid onderzoek hebben we de lijst met de 10 beste gps horloges kinderen opgesteld. De 10 gps horloges kinderen die je op deze pagina vindt zijn als beste getest. De gps horloges kinderen uit deze top 10 zijn allemaal 1 voor 1 uitvoerig getest en onderzocht door onze kenners. Na hun bevindingen te hebben nagelopen hebben wij de top 10 van de beste gps horloges kinderen opgesteld. Dit hebben wij gedaan zodat jij de beste keuze voor jezelf kunt maken.

Kijk snel verder en ontdek welke gps horloges kinderen in de top 10 van de beste gps horloges kinderen zijn terecht gekomen na ons onderzoek.

1. KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen, GPS horloge kind, kinder GPS tracker Videobellen functie 4G netwerk - Nu tijdelijk.

Met het KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen krijgt u het ultieme veiligheidsgevoel. Het horloge heeft een geavanceerde GPS-functie die u in realtime informeert waar uw kind is. Ook kunt u gemakkelijk instellen waar uw kind wel of niet mag komen. Daarnaast heeft het horloge een handige videobellen functie waarmee u direct contact kunt houden met uw kind. Voor deze functie is geen extra app of software nodig. Dankzij het 4G netwerk dat is ingebouwd in het horloge, kunt u altijd contact houden met uw kind. Ook kunnen kinderen gemakkelijk gebruik maken van internet en social media. Zo hebben zij een stukje vrijheid, maar kunt u als ouder toch altijd op de hoogte blijven. De KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen is tijdelijk verkrijgbaar met een extra korting. Dus profiteer nu van deze unieke gelegenheid en geef uw kinderen het ultieme veiligheidsgevoel. Met het KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen krijgt u het ultieme veiligheidsgevoel. Met de geavanceerde GPS-functie weet u altijd waar uw kind is. Ook kunt u instellen waar uw kind wel of niet mag k.

 

2. Qlokkie Kiddo Slim GPS Horloge kind 4G GPS Tracker Videobellen Veiligheidsgebied instellen SOS Alarmfuncties Smartwatch.

Qlokkie Kiddo Slim GPS Horloge kind is de perfecte manier om je kinderen te beschermen. Het is een slimme horloge met 4G GPS-tracking, videobellen, veiligheidsgebied instellen, SOS-alarmfuncties en meer. Met deze innovatieve horloge kun je zien waar je kinderen zijn, dankzij de geavanceerde GPS-tracking. Daarnaast biedt de Qlokkie Kiddo Slim GPS Horloge kind ook een aantal veiligheidsfuncties om je kinderen te beschermen. Het horloge is uitgerust met een SOS-knop, waarmee je je kinderen in noodsituaties kunt helpen. Ook kun je veiligheidsgebieden instellen, waardoor je een melding krijgt als je kinderen buiten de toegestane gebieden gaan. Daarnaast heeft het horloge ook een videobellenfunctie, waarmee je je kinderen kunt contacteren. Met de Qlokkie Kiddo Slim GPS Horloge kind kun je je kinderen gemakkelijk en veilig overal volgen. Dankzij de geavanceerde GPS-tracking, SOS-alarmfuncties, veiligheidsgebied instellingsmogelijkheden en videobellenfunctie, is het een betrouwbare oplossing voor het beschermen van je kinderen.

3. One2track Connect Move SE Kinder GPS Telefoon horloge Roze GPS met belfunctie GPS horloge Kind.

Het Connect Move GPS horloge voor kinderen van one2track is verder voorzien van een SOS knop. Hiermee kan uw kind direct een alarm verzenden als er iets mis is. Dit alarm wordt verzonden naar de ouder app, waardoor u direct op de hoogte bent van de situatie. Ook is het horloge uitgerust met een geofence functie. Hiermee krijgt u een melding wanneer uw kind het vooraf ingestelde gebied verlaat. Het GPS horloge is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren, waaronder deze licht roze uitvoering. Het horloge is gemaakt van duurzaam materiaal en is waterdicht. Het horloge is daarom ideaal voor avontuurlijke kinderen die graag buiten spelen. Met de Connect Move GPS Telefoon Horloge Roze GPS met belfunctie heeft uw kind altijd een veilig en vertrouwd gevoel!

4. S10 Stappenteller Kinderen GPS Horloge Kind Smartwatch Kinderen Activity Tracker Kinderen Roze.

De S10 Stappenteller Kinderen GPS Horloge Kind Smartwatch Kinderen Activity Tracker Kinderen Roze is een slimme keuze voor uw kinderen. Het is een unieke combinatie van een stappenteller, GPS horloge, kinder smartwatch en activity tracker. Het is gemakkelijk te bedienen en is voorzien van een scala aan handige functies, waaronder een geavanceerde stappenteller. Hiermee kan uw kind de dagelijkse stappen bijhouden om zo aan een gezond levensstijl te werken. Daarnaast heeft deze smartwatch een geavanceerde GPS-tracker. Hiermee kan uw kind op afstand worden gevolgd, waardoor u er altijd zeker van bent dat uw kind op een veilige plek is. De GPS-tracker is ook voorzien van een SOS-alarm, waarmee uw kind op afstand hulp kan inroepen. De smartwatch heeft ook een ingebouwde camera, waarmee uw kind foto's en video's kan maken. De S10 Stappenteller Kinderen GPS Horloge Kind Smartwatch Kinderen Activity Tracker Kinderen Roze is verder voorzien van een kleurrijk en helder 1,3 inch-scherm, dat perfect is voor kinderen. Het heeft ook een lange batterijduur, waardoor het kinderhorloge meerdere dagen meegaat voordat het opnieu.

Overweeg deze producten:

 

5. One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel- en videofunctie GPS horloge Kind.

De One2track Connect UP is een krachtige GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen en is uitgebreid met een video- en belfunctie. Het horloge heeft een modern design en is gemaakt van een lichtgewicht, duurzaam en waterdicht materiaal, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik. Met de Connect UP heb je altijd zicht op de locatie van je kind. Het toestel is ook uitgerust met een SOS-knop, waarmee je kind direct contact kan opnemen met jou of een andere contactpersoon. De Connect UP heeft daarnaast ook tal van andere handige functies, zoals een gezondheidsmonitor, stem- en notificatieherkenning en een ingebouwde luidspreker en microfoon. Ook kun je met de ouderapp een virtuele grens instellen, zodat je een melding krijgt wanneer je kind buiten deze grens komt. Zo heb je altijd een goed zicht op de bewegingen van je kind.

6. One2track Connect NEO GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind.

Het One2track Connect NEO GPS horloge voor kinderen is een prachtig stukje technologie dat zowel veiligheid als gemak biedt aan kinderen en hun ouders. Het horloge heeft een uitgebreide set aan functies, waaronder locatietracking, SOS-noodoproepen, geofencing en videobellen. Met de ingebouwde GPS-tracker kunnen ouders de locatie van hun kinderen in realtime monitoren. Met de geofencing-functie kunnen ze virtuele grenzen instellen, waardoor ze direct een melding krijgen als hun kind het beveiligde gebied verlaat. Daarnaast is het horloge ook uitgerust met een SOS-knop, waarmee kinderen meteen een noodoproep kunnen versturen naar hun ouders of andere opgegeven contactpersonen. Met de video-belfunctie op het horloge kunnen kinderen direct contact maken met hun ouders en andere toezichthouders. Het horloge is uitgerust met de nieuwste 4G VoLTE-technologie, waardoor de gesprekken in HD-kwaliteit plaatsvinden. Daarnaast biedt het horloge ook eenvoudige toegang tot een ouderlijk controlepaneel waarmee ouders de activiteiten van hun kinderen kunnen beheren. Met de Connect NEO van One2track kunnen ouders hun.

7. One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen Roze GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind.

Het One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge is het ideale horloge voor kinderen die meer vrijheid willen. Met het horloge kunnen kinderen in contact blijven met hun ouders, opa’s en oma’s of andere apptoezichthouders. De horloge is eenvoudig te bedienen met slechts een paar knoppen en een kleurenscherm. Met de Connect UP kunnen kinderen, naast bellen, ook videobellen met de apptoezichthouders. Het toestel is ook uitgerust met een GPS-functie waarmee de locatie van het kind gemakkelijk kan worden bepaald. Daarnaast heeft het horloge ook een SOS-knop die het kind kan gebruiken als hij of zij zich in een gevaarlijke situatie bevindt. Het horloge heeft ook een geofence waarmee ouders een virtueel hekwerk kunnen creëren rond een bepaalde locatie. Als het kind deze locatie verlaat, krijgen de apptoezichthouders een melding. Het horloge heeft ook een stappenteller, waardoor de activiteiten van het kind gemakkelijk kunnen worden bijgehouden.

8. One2track Connect Go Kinder GPS Smartwatch - GPS met belfunctie GPS horloge Kind.

De One2track Connect Go Kinder GPS Smartwatch is een echte must-have voor ouders die hun kinderen veilig willen houden. Het strakke vierkante ontwerp heeft een hoge resolutie beeldscherm dat eenvoudig te bedienen is door middel van een touchscreen. Daarnaast is de GPS-horloge uitgerust met een telefoonboek, chat en stappenteller. Het GPS horloge biedt ook een SOS-functie waarmee uw kind direct hulp kan krijgen wanneer dat nodig is. Door de knop aan de zijkant van het horloge 5 seconden ingedrukt te houden, wordt de SOS-functie geactiveerd. De Connect Go GPS-horloge van one2track is een zeer betrouwbare en innovatieve manier om uw kinderen te beschermen. Met deze horloges kunt u uw kinderen altijd in de gaten houden en is er altijd direct hulp bij de hand.

9. One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind.

De Connect UP van One2track is het ultieme apparaat voor ouders die hun kinderen willen monitoren. Met dit toestel kunnen kinderen altijd en overal in contact blijven met hun ouders. Dit GPS horloge is uitgerust met een HD-camera en een bel- en videofunctie. Ouders kunnen op afstand praten met hun kinderen met deze GPS horloge. Het toestel is waterdicht en voorzien van een SOS-knop, zodat kinderen deze kunnen gebruiken wanneer ze zich onveilig voelen. Het horloge is ook uitgerust met een functie voor geo-fencing, waardoor ouders hun kinderen kunnen volgen en waarschuwingen kunnen ontvangen wanneer hun kind buiten een vooraf ingestelde grens gaat. Verder is het toestel uitgerust met een verloren- en zoekfunctie, waardoor ouders hun kinderen gemakkelijk kunnen vinden. Het is ook mogelijk om meerdere contactpersonen toe te voegen, waardoor meerdere personen in contact kunnen blijven met het kind. Dit horloge bevat ook een fitness-tracker, waarmee kinderen hun activiteiten kunnen bijhouden. De Connect UP van One2track is een uitstekend toestel voor ouders die hun kinderen willen monitoren en in contact willen blijven. Met.

10. One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind.

Met de One2track Connect UP GPS Tracker Telefoonhorloge voor Kinderen houdt u gemakkelijk uw kinderen in de gaten. Deze praktische horloge heeft een GPS-trackingfunctie, waarmee uw kinderen altijd binnen bereik zijn. Dankzij deze technologie kunt u de locatie van uw kinderen altijd volgen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over hun veiligheid. Het horloge is voorzien van een 4G VoLTE technologie, waardoor telefoongesprekken met hoge kwaliteit mogelijk zijn. Daarbij kunt u ook videobellen met uw kinderen, waardoor u een idee krijgt van de omgeving waar uw kinderen zich bevinden. Met de One2track Connect UP kunnen kinderen ook berichten sturen, zodat u altijd op de hoogte bent van hun activiteiten. Het horloge beschikt ook over een SOS-functie, waardoor uw kinderen direct contact met u op kunnen nemen als er iets aan de hand is.

Ons slotwoord over de top 10 gps horloges kinderen

Het kan allemaal overweldigend zijn om de beste gps horloge voor je kind te vinden, maar we hopen dat deze top 10 je een goed begin heeft gegeven. Je hebt nu een selectie van kwaliteitsproducten om uit te kiezen, en je weet wat je moet overwegen bij het vergelijken van producten – zoals prijs, kwaliteit en comfort. Verder is het ook belangrijk om te zien welke gps horloge het beste bij je kind past. Als je alle informatie goed bestudeert, moet je nu in staat zijn om de beste optie voor je kind te kiezen! Het kan een moeilijke taak zijn om de juiste gps horloge voor je kind te zien, maar deze top 10 biedt een goede basis voor je zoektocht. Je hebt hierbij de kwaliteit en preisklassen bekeken, waardoor je uiteindelijk de beste deal krijgt. Ook zijn het comfort en design belangrijk, en die zouden een grote rol moeten spelen bij het uiteindelijke besluit. Daarom is het belangrijk om je kind in de beslissing mee te laten spelen. Door deze informatie nauwkeurig te bestuderen, zal je in staat zijn om de juiste gps horloge voor je kind te kunnen kiezen!

Hoe vind je nu de best geteste gps horloge kind?

De meeste mensen hebben geen tijd of de middelen om meerdere gps horloges kinderen te kopen en te testen en zo te kijken welke het beste werkt. Wij van babyproductengetest.nl hebben het daarom op ons genomen om vele diverse gps horloges kinderen uitgebreid te testen en te beoordelen. Zo kun jij gemakkelijk de gps horloges kinderen met elkaar vergelijken en kiezen welke gps horloge kind het beste bij jouw wensen en eisen past.

Als we vergelijken en testen letten we op meerdere aspecten om te bepalen of de gps horloge kind van goede kwaliteit is of niet. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat iedereen een ander budget te besteden heeft. Daarom hebben we ook bewust gps horloges kinderen in meerdere prijscategorieën getest.
De factoren waarop wij de [zb_p_mv] hebben getest zijn:

  • prijs
  • merk
  • levensduur
  • design
  • gebruiksgemak


Heb je een best geteste gps horloge kind voor jezelf gevonden? Dan wil je natuurlijk de beste deal hebben. Wij hebben meteen voor je uitgezocht via welke webshop je de beste gps horloge kind koop doet. Klik op de oranje button onderaan de productomschrijving en je wordt doorverwezen naar de betreffende webwinkel.

Veelgestelde vragen over deze gps horloges kinderen reviews

Nee, echter hoort het uitzoeken van de beste webshops ook altijd bij ons onderzoek. Onder elke getest gps horloge kind staat een oranje knop:  “Bekijk beste deal”. Klik hierop en dan word je automatisch naar een betrouwbare en kwalitatief goede webshop gebracht waar je de beste gps horloge kind aanbieding vindt.

Wij hebben meer dan 10  gps horloges kinderen meegenomen in ons onderzoek en hebben hier uiteindelijk een top 10 van gemaakt, waarvan nummer 1 voor ons als best geteste gps horloge kind uit de bus kwam. Bekijk snel onze nummer 1 gps horloge kind:  KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen, GPS horloge kind, kinder GPS tracker Videobellen functie 4G netwerk - Nu tijdelijk.

Onze gps horloge kind reviews zijn actueel en betrouwbaar. Wij doen onafhankelijk onderzoek naar de beste gps horloges kinderen en krijgen niet betaald om een bepaald product te testen, of hoger of lager te laten ranken. Wij laten ons dus absoluut niet beïnvloeden door de wensen van een fabrikant en gaan niet op verzoekjes in om een gps horloge kind hoger of juist lager in onze top 10 beste gps horloges kinderen te zetten. 

Disclaimer: Onze gps horloge kind reviews zijn met zorgvuldigheid tot stand gekomen.  Als je op de knop voor de beste deal van een gps horloge kind klikt dan word je doorgeleid naar een webshop waar deze gps horloge kind tegen de beste prijs gekocht kan worden. Babyproductengetest.nl genereert commissies door middel van advertentieprogramma’s, waarbij webshops zoals Bol.com worden gepromoot.

Picture of Penny
Penny

Hallo allemaal, ik ben Penny en ik ben moeder van 3 kinderen en werkzaam als fotograaf. Als moeder heb ik heel ervaring met baby's en alles wat met baby's te maken heeft. Er zijn heel weinig baby producten die mijn man en ik niet uitgeprobeerd zullen hebben met onze 3 kleintjes. Met die ervaring en kennis stel ik nu reviews samen om andere ouders op weg te helpen.

Gepubliceerd op: 22 jul. 2022

Unknown